Digitalisering

Utvecklingen går ständigt framåt och det kan vara svårt att hänga med, men samtidigt smart att tänka om. Att ändra rutiner och ta del av all den nya teknik som nu finns tillgänglig kan göra stor skillnad. Vi har flera referensprojekt och kan tydligt se intjäning ur både det korta och långa perspektivet. Vi har en färdig process för hur ett sådant här arbete ska genomföras på ett smidigt och enkelt sätt.

  • Vilken teknik, program, appar finns det som kan hjälpa ditt företag?
  • Företag med gamla tunga rutiner som funnits i generationer, hur gör vi?
  • Saknas det kunskaper så förser vi er med utbildning.
  • En förändring kräver även att man genomför en tydlig intern kommunikation som får alla att följa med på resan. 

Om du vill kan vi bli din guide och rådgivare som lotsar dig genom utmaningarna. Det gäller även att söka pengar till digitaliseringsprojekt som kan skapa tillväxt. 

En aktör som brinner för digitalisering och innovation som stärker tillväxt är  www.tillväxtverket.se. Här kan du kanske hitta utvecklingscheckar eller kontakter som utvecklar din verksamhet på något sätt.

En annan aktör är www.lansstyrelsen.se utifrån denna sida kan du välja ditt län och se vad som är på gång just hos dig. Länsstyrelserna ska verka för att nationella mål får genomslag i länet, samtidigt som hänsyn ska tas till regionala förhållanden och förutsättningar.

Det kan handla om kompetens, tid men också effektivisering där du har ett behov att gå från papper i pärmar till en digital lösning.

Framför allt har vi effektiviserat många företag genom digitalisering.

Vill du veta mer?