Support bokföring
Hör du till dem som funderar på att starta ett företag eller vill sköta en hel del själv av redovisningsarbetet på egen hand? I så fall erbjuder vi supporttjänster som stöd på vägen mot tillväxt.
Läs mer
Redovisning och bokföring
När du helt vill fokusera på din egen verksamhet anlitar du oss som din totala redovisningsbyrå. Då arbetar du nära någon av våra duktiga medarbetare som ser till att ditt företag alltid har en avstämd och riktig bokföring.
Läs mer
Digitalisering
Oavsett om du är ett nystartat företag eller ett företag som funnits i generationer – finns det mycket tid och pengar att tjäna på att ställa om till en digital ekonomiavdelning. Vi hjälper dig genom hela processen.
Läs mer
Rapportering
Hur går det? Kan vi investera? Anställa? Måste vi prioritera att rekrytera nya kunder eller satsa på marknadsföring? Oavsett vilka framtida beslut som måste bearbetas framåt så ger vi dig access till optimala beslutsunderlag.
Läs mer
Lönehantering
Ju fler anställda med komplicerade rapporteringar desto mer erfarenhet och noggrannhet krävs för att allt ska bli rätt. Med en kombination av digitala system som gör hanteringen mer effektiv för alla säkerställer vi hela löneprocessen.
Läs mer
Ekonomiavdelning
Behöver du en ekonomichef, lönekonsulter eller ekonomiassistenter? Många företag väljer idag att helt outsourca hela administrationen kring ekonomin för att slippa att anställa personal. Både kortsiktigt och långsiktigt.
Läs mer
Affärsutveckling
Vilka förändringar behöver ni göra för att nå det resultat ni eftersträvar? Hur ska ni agera framåt med anledning av de nya förutsättningar som gäller? Vi är din ekonomiska coach och fungerar som strategiskt stöd till dig som ägare, vd och styrelse.
Läs mer
Bokslut och årsredovisning
All bokföring som gjorts under året ska avslutas med en balansräkning och en resultaträkning. Beroende vilken bolagsform och storlek finns olika regler. Vi har revisorer och hjälper dig gärna med att slutföra i din bokföringsprocess.
Läs mer