Välkommen till oss!

Ristovski Lindberg

2014 startade vi Daniel Ristovski och Anette Lindberg redovisningsbyrån RistovskiLindberg med visionen att få företagare att utveckla sina företag genom ett nära samarbete som handlar om ständiga förbättringar. Sedan dess har redovisningsbyrån utvecklats och har i dag två kontor och 10-talet anställda med en omsättning på ca 6 miljoner.

Vår specialitet är att arbeta med omställningar till digitala ekonomiavdelningar och på så sätt effektivisera arbetsflöden. Att vara en ekonomiavdelning som gör att kunderna hänger med i utvecklingen trots att kunderna lägger allt sitt fokus på sin kärnverksamhet.

Vår mission är att med de bästa medarbetarna – i team, följa våra kunder och växa tillsammans med dem.

Boka möte med oss!
Som kund får du

Ett tryggt och välkomnande samarbete

Dina utmaningar är våra. Vid ett samarbete engagerar vi oss i ditt företag som om vi var en del av det och ser helheten i ett framtidsperspektiv.

01
Personligt & flexibelt
Våra kunder upplever oss som personliga och nära. En av anledningar är att vi anpassar oss efter det som händer i din verksamhet och känner en omtanke om din framtid.
02
Offensivt & utvecklande
Ser vi behov av utveckling eller möjlighet till förbättringsarbete ger vi dig gärna förslag på åtgärder utan att du kanske har bett om det.
03
Serviceinriktat med resultatfokus
Går det bra för dig – så går det bra för oss. Vi utvecklas med våra kunder, och genomför ständigt förbättringsarbete som genererat en stigande tillväxtkurva. Både i antalet kunder och medarbetare.