Våra tjänster

– På dina villkor

Vi tar hand om allt ifrån lönehantering till fakturering och löpande bokföring – antingen på plats hos er eller från vårt kontor.

bokföring

Vill du ha hjälp med löpande bokföring? Vi konterar och bokför
verksamheten löpande åt små och medelstora företag så att ni kan fokusera på det ni är bra på.

lönehantering

Behöver du hjälp med företagets löner? Vi sköter gärna er lönehantering med allt vad det innebär: allt ifrån att ta in kontrolluppgifter till att kontrollera så att semester bokförs på rätt sätt.

skatterådgivning

Vill du ha skatterådgivning? Våra specialister hjälper såväl små och medelstora företag som privatpersoner. Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer..

fakturering

Behöver du lägga din tid på annat än fakturahantering? Vi hjälper gärna ditt företag med hela faktureringsprocessen och ser till så att allt fungerar och löper på felfritt.

redovisning

Redovisning och ekonomi på dina villkor är lite av vår specialitet. Därför hjälper vi gärna företag med det övergripande ekonomiska arbetet med allt från redovisning till bokslut och årsredovisning.

avtalsfrågor

Inga avtalsfrågor är för små eller för stora för oss. Vi hjälper såväl företag som privatpersoner med allt ifrån försäljning av hus till upplägg av olika avtal.

Vill du bli kund?

Låt oss prata!