Vår expertis

– På dina villkor

Vilka är vi?

Byrån grundades under våren 2013 ur viljan att arbeta med ekonomi och redovisning nära kunden. Det blev startskottet på det som än i dag är vår största drivkraft. Vi brinner för den öppna kontakten och att tillsammans med kunden hitta en skräddarsydd lösning. Vi har full förståelse för att det ena företaget inte är det andra likt – och just därför tror vi på anpassningsbara lösningar framför färdiga mallar.

Vi vill vara mer än bara en byrå som kunden lämnar in papper till och därför ställer vårt arbetssätt höga krav på oss. Höga krav som vid slutet av dagen är värt att arbeta för eftersom vi får tillbaka så mycket av våra kunder i vårt dagliga arbete tillsammans.

null

Daniel Ristovski
Civilekonom

null

Anette Lindberg
Redovisningskonsult

null

Elisabeth Rossander

 

null

Hanna Agrell Gustafsson

 

null

Angelica Zenthio

 

null

Tanya Nilsson

 

null

Sabina Svensson

 

null

Jannike Karlsson

 

KONTAKTA OSS

Vår filosofi


Vi arbetar alltid två personer med varje uppdrag. Det betyder att det löpande arbetet har ständig uppbackning och att allt vi producerar gås igenom av två ögonpar. Det minimerar risker för att något blir fel samtidigt som vi försäkrar oss om att kunden verkligen får den hjälp som behövs för sina dagliga beslut.

Vi försöker alltid se privatpersonen bakom varje företag eftersom vi vill att företaget ska arbeta för företagaren och inte tvärt om.

Vill du bli kund?

Låt oss prata!